antecknaVar ute och tittade runt bland skrivbloggar och hittade ett inlägg hos Eva Ludvigsen om just skrivagenda. Jag hoppar banne mig på, för nu måste jag skriva, har mycket att skriva. Ett manus är i det närmsta klart och fyra är påbörjade plus att jag går och fnular lite på ännu ett manus, en barnbok, om allas vår Sussidun. Ja inte allas, min och barnens Sussidun.

Så därför tycker jag att det här med en skrivagenda är perfekt, det kommer sporra mig att skriva varje vecka. Hoppas jag. Så här kommer min, skrivagenda.

 

  • Skriva minst 1 timme varje måndag, onsdag och fredag.
  •  Skriva minst 2 timmar varannan söndag. (jämn vecka)
  • Skriva minst en timme varannan lördag. (ojämn vecka)
  • Bli bättre på att uppdatera blogg och FB-sida. (Jo jag har sagt det förr, så det är därför det står att jag ska bli bättre, inte att jag ska uppdatera typ en gång i veckan)
  • När skrivlusten kommer, så ska jag sätta mig och skriva direkt och skriva i minst 30 min. (Kommer luten på bussen, så ska jag skriva upp idéerna i mitt block som jag alltid kommer ha med mig)
  • Köpa lite fler skrivtipsböcker och läsa minst 30 min/dag. (Tipsa mig gärna om bra böcker)

Detta kommer jag att börja med IDAG, den 25/9-17. Ja jag vet det är två som fyller tonåringar i familjen, men hello, de är inte hemma förrän klockan 16+ idag så jag har tid på mig. Är hemma från skolan idag, ni som hängt med vet att låset inte är som det ska i vår ytterdörr så jag väntar, väntar och väntar på rörmo…..näää, fastighetsskötaren är det. Jag hoppas han kommer idag så jag kan återgå till studierna. Suck.

Om jag får någon belöning?
Nja kanske, vi får se. Jag tycker jag ska kunna klara av detta utan mutor, funkar det inte så får jag se vad jag kan hitta på att muta mig med.

Men för nu, utan mutor så kör jag så det ryker.

 

 

Advertisements